Presentació dels nous punts informatius de “Tu poses la màgia”

L’Ajuntament inicia la segona difusió ciutadana de la campanya de civisme amb carpes informatives als carrers i places de la ciutat.

L’alcaldessa, Núria Parlon, ha donat el tret de sortida aquest dilluns 16, a la nova plaça Sant Just, a una segona acció de sensibilització ciutadana de la campanya de civisme “Tu poses la màgia”.

La segona difusió d'aquesta campanya de ciutat es fa mitjançant la ubicació de punts informatius a diversos indrets –carrers i places- durant la segona quinzena de maig. Les persones que s’acostin a les carpes rebran un petit obsequi, uns ossos de plàstic que contenen bosses per recollir els excrements dels animals de companyia i/o uns bidons per portar aigua amb unes gotes de lleixiu i netejar el pipí dels gossos als espais públics.

L’alcaldessa ha remarcat a la presentació que l’Ajuntament ha reforçat en els darrers mesos el servei de neteja i recollida de mobles i trastos vells amb una nova inversió de gairebé un milió d’euros i ara posa en marxa una campanya al carrer per explicar a la ciutadania que tenir neta Santa Coloma depèn de moltes persones que hi treballen i s’hi deixen la pell però també de la cura que hi posin les colomenques i els colomencs

Campanya de civisme vigent

“Tu poses la màgia” té com a objectiu millorar i optimitzar la inversió municipal en neteja de la via pública i eliminar actituds incíviques que perjudiquen la convivència normal de la població colomenca.

Els serveis municipals treballen en la neteja de la via pública els 365 dies de l’any, i  la campanya remarca que, si no fos per les actituds incíviques d’una minoria, Santa Coloma seria una ciutat molt més neta i agradable.

La millor manera de mantenir la ciutat neta és no embrutar-la. La campanya parteix d’aquesta base, i sota el lema «Tu poses la màgia», fa una crida a fer POP, a fer desaparèixer tot el que no ens agrada: papereres o cadires trencades, pintades, excrements i pipis de gossos, brutícia o mobles abandonats al mig de la vorera. Tot això no s’esvaeix per art de màgia.

Una crida a la col·laboració ciutadana per una Santa Coloma més neta i més cívica

Acabar amb l’abandonament de trastos i mobles vells, amb els excrements o els orins de gossos als espais públics i reduir els residus i els sorolls són els objectius de la campanya, la qual, d’una manera senzilla i cridanera, explica a la població que tenir neta Santa Coloma no és cosa de màgia, sinó que és fruit d’un esforç permanent de moltes persones que hi treballen.

Tota la informació de la campanya a www.gramenet.cat/tuposeslamagia