Presentació dels llibres guanyadors dels Màrius Sampere 2008

La Biblioteca Central acull, el proper dijous 5 de novembre a les 20.30 hores, la presentació dels dos llibres guanyadors de la darrera edició del Premi Internacional de Poesia Màrius Sampere.

Durant l’acte, dos dels membres del jurat de l’edició 2008, Rodolfo del Hoyo i Vicenç Llorca, presentaran els llibres de poemes: “La verdad del frío” de José Antonio Alcediano (Barcelona) i “L’illa i el silenci” de Jaume Pomar (Palma).

El Premi Internacional de Poesia Màrius Sampere és un certamen literari de gran prestigi en el món de les lletres, convocat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’editorial La Garúa Libros. Es ret homenatge a la figura del poeta Màrius Sampere, vinculat molts anys a la nostra ciutat. Ja s’han celebrat quatre edicions i s’acaba de tancar un cicle, on s’ha donat a conèixer la figura del poeta, s’ha popularitzat la seva poesia i s’ha fet un estudi acadèmic de la seva obra. L’any passat és va inaugurar una instal·lació al riu Besòs amb el vers de Sampere “Viure és provar-ho infinites vegades”. Donada la cojuntura econòmica d’enguany, es posposa la celebració del certamen fins a nova informació.