Presentació del Programa d'Activitats Educatives Complementàries

L'Auditori Can Roig i Torres ha acollit l'acte de presentació dels programes educatius i de formació del curs escolar 2015-2016.

Aquest dimarts 22 s'ha fet a l’Auditori Can Roig i Torres la presentació dels programes educatius i de formació del curs escolar 2015-2016. Aquest acte acadèmic adreçat a tota la comunitat educativa, s'ha programat pràcticament en paral·lel a la reobertura de les aules i ha servit per explicar amb detall els continguts del Programa d’Activitats Educatives Complementàries (PAECC), el Pla de formació de zona per al professorat i el Programa del Casal del Mestre. Tot plegat, eines pedagògiques d’arrels profundes que contribueixen a millorar l’educació a la nostra ciutat.

L'alcaldessa, Núria Parlon, ha encapçat la representació municipal a l'acte acompanyada entre d'altres, del Tinent d'Alcalde d'Educació, Diego Arroyo, i la regidora ponent d'Educació, Mireia González, que ha obert l'acte amb el parlament inicial. En el decurs d'aquesta presentació del PAECC s'ha fet un sentit homenatge a la professora de la ciutat recentment desapareguda, Isabel Muñoz, qui fou presidenta del Casal del Mestre.