Presentació del Pla de turisme de Santa Coloma

El Pla estratègic de turisme de Santa Coloma de Gramenet es presenta el dimarts 23 de setembre

Santa Coloma de Gramenet, 19 de setembre de 2014.- El proper dimarts 23 de setembre, l’alcaldessa de la ciutat Núria Parlon presidirà la presentació del Pla estratègic de turisme de Santa Coloma de Gramenet. L’acte, obert a la ciutadania, se celebrarà a les 18.30h a la sala d’actes del Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, i comptarà amb la participació de la regidora de Promoció de la Ciutat, Susana Abelló, i del  diputat de Turisme, Ramon Riera.

L’objectiu del Pla estratègic de turisme, que ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona, és contribuir a millorar el potencial turístic d’aquesta ciutat; finalitat que forma part del Pla d’Acció Municipal (PAM) que desenvolupa l’Ajuntament en el període 2011-2015.  El Pla estudia les oportunitats i les actors econòmics del municipi i ofereix un full de ruta per incrementar la seva potencialitat turística, tant per a persones d’altres municipis com per als propis veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet.

Esteu convidats i convidades a assistir-hi.

 

ActePresentació del Pla de turisme de Santa Coloma de Gramenet
Data i horaDimarts 23 de setembre, a les 18.30h
LlocCentre d'Art Contemporani Can Sisteré (c. de Sant Carles s/n, al costat de l'Ajuntament. Metro L1 estació Santa Coloma
Intervencions

L'alcaldessa Núria Parlon

La regidora de Promoció de la Ciutat, Susana Abelló

El diputat de Turisme, Ramon Riera