Presentació del Congrés de la Gent Gran

El dilluns 5 (17.00) es presentarà a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré el congrés i els delegats i delegades de Santa Coloma que hi aniran.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el regidor de Benestar Social i Famílies, Raul Moreno, presidiran la presentació a Santa Coloma del 7è Congrés Nacional  de la Gent Gran. L'acte tindrà lloc el proper dilluns 5 de maig a les 17.00 hores a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (plaça de la Sagrada Família, s/n). En el decurs d'aquest trobada es presentaran els delegats i delegades de la nostra ciutat en el Congrès.

L'acte de presentació forma part de la fase prèvia al 7è Congrés de la Gent Gran. En aquesta etapa precongressual l’objectiu és incorporar el màxim de visions de la gent gran i acostar el Congrés als diferents territoris de Catalunya.
Es desenvolupa a partir de sessions de treball i participació territorials en els diferents consells comarcals de Catalunya. En el cas de la comarca del Barcelonès, el treball de preparació es porta a terme a les ciutats de Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, i en els districtes de la ciutat de Barcelona.

Congrés Nacional de la Gent Gran

El Congrés Nacional de la Gent Gran, que convoquen cada quatre anys el Departament de Benestar Social i Família i el Consell de la Gent Gran de Catalunya, aplega representants de les persones grans de Catalunya i d'associacions, i persones expertes i professionals que durant diverses jornades de treball reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran al nostre país i tracten els principals temes que els afecten. Les ponències, les conclusions i el manifest de cada Congrés serveixen per marcar l'agenda política en matèria de gent gran durant els quatre anys que passen fins a la celebració del següent Congrés.