Presentació de la 1a. Festa del llibre infantil

Presentació, demà 1 d’abril, de la festa del llibre infantil ‘Menuda Lletra’ que tindrà lloc el dissabte als jardins de Can Sisteré.

Santa Coloma de Gramenet, 31 de març de 2014.- L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, presentarà demà dimarts 1 d’abril a la Biblioteca Central (11:00h) el programa de la festa del llibre infantil, “Menuda Lletra”, un esdeveniment lúdic i cultural que tindrà lloc aquest dissabte als Jardins de Can Sisteré i a la Biblioteca Central.

L’alcaldessa estarà acompanyada per la regidora de Cultura, Petry Jiménez; la regidora de Infància i Joventut, Laia Tordera; la propietària de la llibreria Carrer Major, Dora Julián, i la representant de la cooperativa Abacus Santa Coloma, Rosa Díaz.

Carrer Major i Abacus són establiments col·laboradors en l’organització d’aquesta festa destinada a la promoció de la lectura entre els més petits; una activitat que també comptarà el dissabte amb la participació dels cinc col·lectius de les arts escèniques de Santa Coloma.

Resum convocatòria
Acte

Presentació del programa de la festa del llibre infantil, “Menuda Lletra”

Dia i horaDimarts 1 d’abril, 11:00h
    Lloc

Biblioteca Central (Jardí de Can Sisteré s/n)

 Assistents

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Petry Jiménez, regidora de Cultura

Laia Tordera, regidora de Infància i Joventut

Dora Julián, propietària de la llibreria Carrer Major

Rosa Díaz, representant de la cooperativa Abacus Santa Coloma