Presa de Possessió dels nous regidors a l’Ajuntament de Santa Coloma

En el decurs del Ple Municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que es va celebrar ahir, han jurat i pres possessió del seu càrrec davant l’alcaldessa Núria Parlon els tres nous regidors que han de substituir les baixes de Bartomeu Muñoz i Manuel Dobarco, encausats en la coneguda com a “Operació Pretoria”; i de Carme Moraira, que recentment ha presentat la seva dimissió.

Els nous regidors són:

TERESA DÍAZ ALCÁNTARA
Teresa Díaz Alcántara (Gaujar Alto – Granada. 1950) està casada i és mare de dos fills. Resideix a Santa Coloma de Gramenet, on va arribar amb la seva família quan tenia 13 anys. Viu al barri del Fondo on col·labora amb diferents entitats ciutadanes, com el Grup de Dones del Fondo o l’Associació Gresol Blau. Actualment treballa al casal municipal ubicat al carrer Pirineus.  Ocupa el número 18 de la candidatura del PSC a les darreres eleccions municipals.

JOSÉ ANTONIO RODRÍGUEZ PALACIOS
José Antonio Rodríguez Palacios té 36 anys, està casat i és pare d’una nena de tres anys. Nascut a Santa Coloma de Gramenet, viu al barri del Centre. Vinculat al món de l’esport escolar i de  base, treballa com a tècnic al Consell Esportiu del Barcelonès Nord. Ocupa el número 19 a les llistes del PSC.
 
GERMÁN SANTOS BERROCAL
Germán Santos Berrocal (Mallalde – Zamora. 1932) va arribar a Santa Coloma de Gramenet quan tenia 23 anys i s’hi va instal·lar al barri de Singuerlín, on viu actualment. Aquest colomenc és vidu i pare de 6 fills. Actualment està jubilat de la seva professió de torner. Col·labora amb el diari “Mundo Deportivo” fent cròniques de futbol. Ocupa el número 20 de la llista del PSC.