Preacords de l'alcaldessa de Santa Coloma amb ICV-EUiA i CiU per formar govern a l'Ajuntament

L'alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon, cap de llista del PSC, ha arribat aquest matí a un preacord amb els representants d'ICV-EUiA i a un altre preacord amb els de CiU per tal de formar un govern de progrés per a aquest mandat polític.

Mitjançant el preacord amb ICV-EUiA, aquesta  formació tindrà la Tinència d'Alcaldia de Participació Ciutadana, Qualitat Democràtica, Drets Civils i Ciutadania (Seguiment de les Polítiques de Transparència). S'hi estableix també una regidoria adjunta a l'esmentada Tinència d'Alcaldia i la Regidoria Delegada de Medi Ambient i Sostenibilitat, així com una altra regidoria d'un dels sis districtes de la ciutat.
 
D'altra banda, el preacord amb CiU preveu que aquesta coalició tindrà la Tinència d'Alcaldia de Promoció Econòmica i Ocupació i una regidoria de districte amb la delegació de Promoció de la Ciutat.
 
Tots dos preacords hauran de ser ratificats per les assemblees dels diferents partits. Un cop els documents rebin la llum verda de les formacions polítiques implicades, seran formalitzats.
 
L'alcaldessa Núria Parlon ha expresat la seva satisfacció per aquesta entesa i ha remarcat que la seva voluntat és "establir un pacte de progrés que doni estabilitat política a l'Ajuntament i contribueixi al progrés de la ciutat, sempre en benefici de la població de Santa Coloma de Gramenet".