Pràctiques laborals remunerades per a 30 joves

L’Ajuntament de Santa Coloma facilitarà les pràctiques laborals remunerades per a 30 joves del municipi, que seran contractats per l’empresa municipal Grameimpuls.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar una primera experiència laboral als i les joves menors de 30 anys que hagin assolit un títol universitari, de cicles formatius de grau mig i/o superior o un certificat de professionalitat i que al finalitzar el període de pràctiques ha de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional.

Els contractes en pràctiques seran de jornada completa i per un període de 6 mesos en els que els joves comptaran amb un tutor/a en el lloc de treball amb el que faran de forma conjunta el seguiment del seu pla de pràctiques remunerades.

Aquest programa d’experiències professionals està dotat amb 330.000€ cofinançats pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls.

Des del 28 d’octubre fins el proper 8 de novembre totes les persones interessades s’han d’adreçar a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer Rafael Casanova, 40) de dilluns a dijous en horari de matí (8.30 a 14.00) i de tarda (15.00 a 17.00) i divendres només en horari de matí (9.00 a 14.00).