Postgrau en Gastronomia Nutricional: pre-inscripcions fins el 14 de gener

Aquest innovador postgrau del Campus de l'Alimentació s'adreça a graduats, diplomats i llicenciats en Medicina, Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica i Infermeria.

El Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona a Santa Coloma, ubicat al Recinte Torribera, oferirà el Postgrau en Gastronomia Nutricional, adscrit a la Facultat de Farmàcia i dirigit per Màrius Rubiralta, Director del Campus de la Alimentació de la UB a Santa Coloma de Gramenet. Fins aquest dijous 14 de gener està obert el pla per a la pre-inscripció clicant aquí

Aquest innovador postgrau està dirigit a graduats, diplomats i llicenciats en Medicina, Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica i Infermeria. Compta a més amb practiques d’empresa i es divideix en mòduls centrats en els aliments aplicats a aquesta disciplina, la relació en l’àmbit hospitalari en general i en concret en relació amb la pediatria clínica i la geriatria. Un altre mòdul se centra més en les malalties com ara les cardiovasculars o les al·lèrgies i intoleràncies. El 4 de febrer comencen les clases.

Més informació www.gramenet.cat/ciutatuniversitaria