Ple extraordinari de comiat de la corporació del quadrienni 2011-2015

Aquest dilluns 8 ha tingut lloc un Ple extraordinari de l’Ajuntament, la darrera sessió plenària d’aquest mandat, en la qual s’han aprovat els esborranys de les actes número 3/2015 i 4/2015, corresponents a les sessions ordinàries dels dies 7 d’abril i 27 d’abril, respectivament.

El proper Ple també tindrà caràcter extraordinari i serà el de constitució del nou Ajuntament, resultat de les eleccions municipals que es van celebrar el passat 24 de maig.

De la sessió del passat dilluns 8 cal destacar les diverses intervencions de comiat i agraïment protagonitzades pels regidors i regidores que per diverses causes deixen el seu escó un cop acabat aquest mandat. Tots i totes han coincidit en les seves paraules que el seu treball al servei del municipi, des de les diverses responsabilitats que han tingut, ha estat intens, apassionant i satisfactori, malgrat el moment econòmic i social difícil en què s’ha viscut, i que senten que ha estat un privilegi haver pogut treballar per la ciutat.

La renovació de regidors i regidores que tindrà el Ple de Santa Coloma de Gramenet en els propers dies serà una de les més grans de la democràcia local. De les 27 persones que composen el Ple colomenc, 19 hi formaran part per primera vegada.

Recordem que la cerimònia de constitució de la nova Corporació municipal tindrà lloc el proper dissabte 13 de juny (11.00 hores), en una sessió plenària oberta a la població, que podrà ser seguida mitjançant pantalles des de diverses estàncies de l’edifici, ja que l’accés a la sala estarà limitat al seu aforament. S'instal·larà també una pantalla gegant a la Plaça de la Vila per tal que la ciutadania el pugui seguir des del carrer. Els nous regidors i regidores prendran possessió de les seves actes i faran una votació per triar una persona entre tots plegats que serà qui presidirà l’Ajuntament els propers quatre anys.