Per Sant Jordi, Fira del Llibre a la plaça de la Vila

Aquest serà el principal punt d'atracció de la Diada, en la qual les biblioteques municipal tindran també un fort protagonisme.

Els estands dels llibreters i les entitats, que ocuparan la plaça de la Vila durant tota la jornada, serà el principal punt d'atracció de la diada de Sant Jordi. La festa del llibre i la rosa comptarà, però, amb altres incentius.

Del 23 al 25 d’abril, la Biblioteca i el Mercat del Singuerlín muntaran una paradeta de llibres gratuïts per a tothom.
El dia 23, la plaça de la Vila acollirà tot el dia una mostra de dracs i, a les 19.00 hores, hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Premià, organitzada pel Patronat pro Aplec. La Biblioteca Can Peixauet farà una paradeta de llibres i revistes i un taller espectacle sobre llibres desplegables que es mengen les paraules (18.00), taller que se celebrarà l’endemà a la mateixa hora a la Biblioteca Singuerlín.

El dia 24, a la Biblioteca Central (18.00) s’impartirà el taller de manualitats «Fem un drac extensible». Per participar- hi, cal fer una inscripció prèvia. Finalment, el dia 28 (18.00), l’Hora del Conte de la Biblioteca Central estarà dedicada al relat Sant Jordi! Sant Jordi!.