Paulina Dumanaite a l'Auditori

Aquesta reconeguda pianista lituana ofereix un concert a Can Roig i Torres el divendres 31 (21.00).

Paulina Dumanaite (Lituània) Recital de piano amb obres de Chopin, Albéniz i Liszt.  Divendres 31 (21.00), 8 euros.

Biografia de Paulina Dumanaite

Paulina Dumanaite comença els seus estudis musicals a l'edat de 5 anys a l'escola de música de la seva ciutat natal , Anykš?iai, on finalitza el grau mitjà en les especialitats de piano i violí. Realitza el seu primer recital als 8 anys amb l'Orquestra Nacional de Lituània sota la direcció de Saulius Sondeckis. Als 9 anys realitza un altre recital amb l'Orquestra de Cambra de Panevezys sota la direcció de Vidmantas Kapucinskas. Com violinista participa en diversos projectes orquestrals a Lituània, França, Alemanya, Polònia i Croàcia.
Posteriorment ingressa a la prestigiosa escola nacional d'arts "MK ?iurlionis" de Vilnius especialitzada per a joves amb talent amb la professora pianista Vaida Kirvelyte.

Des de 2007 pertany a la Fundació M. Rostropovich, la qual li concedeix el 2009 una beca per cursar estudis a l'estranger. En aquest any es trasllada a Barcelona per estudiar a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on esdevé alumna del professor Pierre Reach (professor al seu torn del conservatori de París).

La seva àmplia experiència en concursos l'ha portat a guanyar 13 premis en concursos internacionals. A l'abril de l'any 2012 va participar en la classe magistral del pianista Lang Lang.

Venda d'entrades

Enguany, l'Auditori de Can Roig i Torres es marca com a objectiu captar a noves audiències i premiar al seu públic més fidel amb la posada en marxa de la Targeta Amics de l’Auditori, que ofereix un 50% de descompte en tots els concerts i podràs assistir a conferències, assajos oberts i audicions especials fora de la programació. Es pot aconseguir a les taquilles de l'Auditori que obren sempre una hora abans de cada concert. També es poden adquirir localitats per a l'Auditori de Can Roig i Torres, a Telentrada, a la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h amb descomptes per a diversos col·lectius -menors, jubilats, aturats, famílies monoparentals- i per als posseïdors del Carnet Jove, Club TR3SC, Carnet AMPAS i Targeta Ciutat.

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra i de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.