Open Night

L’Agrupació del Comerç i la Indústria torna a revolucionar la nit de Santa Coloma de Gramenet amb la 6ª edició de l’exitosa Open Night.

Aquest any la nit del 8 de juny, el comerç local obre les portes en una nit plena de llum i color.

Uns 100 establiments no dormiran per oferir una ampla gamma d’ofertes, sortejos i activitats lúdiques amb molta música i ball en un ambient de gresca amenitzat per les ja clàssiques polseres fluorescents. A partir de les 18h. els carrers s’animaran amb espectacles de tot tipus. L’animació estarà especialment concentrada als carrers Sant Carles, Sant Jeroni, Prat de la Riba, Sant Josep, Major, Anselm Clavé, Plaça de la Vila, Rambla Sant Sebastià i voltants del Mercat Sagarra.

A partir de les 20.30h, es podrà gaudir de la Dansa Boliviana Caporales a la Plaça del Manelic i, quan es faci fosc a les 22h, un cercavila amb espectacle de llum i colors. En apropar-se la mitjanit, s’iniciarà l’espectacle lumínic dels Robots LED que finalitzarà amb la “light night”, una festa musical amb DJ’s a partir de les 00:00h de la nit a la Plaça de la Vila. Per combatre la calor tindreu a la vostra disposició una barra amb finalitats solidàries, ja que els beneficis es destinaran a la AECC, entitat que treballa pel benestar de les persones amb càncer.