Obres d’urbanització de solars a l’entorn del carrer de la Sardana

Per a l’última setmana de novembre està previst l’inici d’unes obres d’urbanització d’uns solars situats als costat del carrer de la Sardana i el parc del Pins, al barri del Raval.

 

L’objectiu és crear una nova zona de parc adaptada a la topografia del terreny i del carrer de la Sardana (nou arbrat, punts de llums, bancs i papereres), que serveixi també com a accés principal al parc dels Pins, i faciliti el pas a les persones amb mobilitat reduïda.

Es preveu que el carrer de la Sardana pugui tenir doble sentit de circulació entre l’avinguda de Santa Rosa i el carrer dels Pirineus, per la qual cosa s’alinearan les voreres des del carrer de la Ginesta. L’actuació obliga a tancar el trànsit de vehicles en aquest últim tram durant el primer mes de les obres, tot i que es permetrà el pas al veïnat que disposi d’aparcament amb gual. D’altra banda, el carrer de Pons i Pons romandrà tancat durant les primeres setmanes de l’obra. S’hi permetrà el trànsit en doble sentit de circulació només al veïnat.

La urbanització dels entorns de solars al carrer de la Sardana tindrà una durada d’uns tres mesos. S’actuarà sobre uns 1.500 m2, fet que suposa una inversió de 143.425,60 €. L’Ajuntament compta per a aquesta obra amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Disculpeu les possibles molèsties.