Obres d'urbanització a Pompeu Fabra

Les companyies de subministres bàsics ja han començat els treballs previs.

Operaris de la companyia d'aigües AGBAR i treballadors de Gas Natural continuen les tasques de millora de la xarxa al carrer Pompeu Fabra. En ambdós casos són treballs previs a la urbanització d'aquest tram que s'iniciarà el 2 de maig. Per això, quan finalitzi aquesta actuació es col·locarà un paviment provisional a la zona afectada.

El proper dilluns 27 s’inicien les obres del sobreixidor al costat del mur del riu. L’objectiu es acabar el calaix del sobrexidor per a que l’obra del carrer empalmi el clavegueram amb aquest calaix. Per fer aquesta obra s’ocuparà la vorera del costat del mur del riu i part de la calçada. L’accès al riu per la rampa entre Francesc Moragas i Pompeu Fabra estarà tallat per seguretat de dilluns a divendres, ja que els camions d’obra hauran d’accedir per aquesta rampa a la llera del riu.
A la llera del riu, a més a més, es farà un desviament de peatons i ciclistes. En aquest desviament, i per seguretat, es posaran cartells i senyals que indicaran que els ciclistes han de baixar de la bici i anar a peu per aquest tram de desviament.

Demanem disculpes al veïnat per les molèsties que es puguin ocasionar.