Obres de millora i reordenació de l'aparcament de la plaça de Huelma

Avui, l’ajuntament inicia els treballs previs de les obres de reordenació de l'aparcament de la plaça de Huelma (abans plaça de Tarragona), que es troba al barri de Les Oliveres. Al migdia es col·locaran els senyals de prohibició d’aparcament i les obres començaran dijous.

Està previst pavimentar l'àmbit destinat a l'aparcament de superfície, reordenar aquest espai per donar cabuda a un major nombre de vehicles i reconduir les aigües pluvials. Es mantindran els arbres de la zona i es farà enllumenat públic, entre d'altres aspectes. Es tracta d’una superfície d'actuació de 2.362 m2 i suposa una inversió d'uns 217.000 euros. L'obra durarà unes 10 setmanes aproximadament i no implicarà talls permanents de carrers. Durant el temps que previsiblement durin aquests treballs, l'Ajuntament demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que es puguin causar i els recorda que han de tenir precaució.

Entre les millores realitzades amb anterioritat a la zona, destaquen les escales mecàniques que es van posar en marxa el maig de 2010, al costat de 10 elements mecànics més, que han unit l'estació de Can Zam de la línia 9 amb Les Oliveres i Can Franquesa. Un dels trams enllaça el carrer de Sants amb la plaça de Huelma i els carrers de Còrdova i Menorca. Aquesta actuació, com succeeix amb aquelles incloses en el Pla de Mobilitat i Accessibilitat, ha implicat la remodelació i millora de la qualitat de l'espai públic proper a les esmentades escales.