Obres de millora de la il·luminació a les rotondes de Santa Coloma

L'Ajuntament ha començat aquesta setmana diverses obres d'instal·lació de llums de tecnologia LED al paviment de la calçada propera a la rotonda situada a la carretera de la Roca amb el vial de Ca Zam (davant la gasolinera dels Oliveres) i a la de la confluència del passeig de la Salzereda amb l'avinguda de Can Peixauet.

Comença així una experiència pilot, que s'estendrà a les altres rotondes de la ciutat, amb l'objectiu de millorar la senyalització i la visibilitat i aconseguir més seguretat per al trànsit en uns punts d'alta concentració de vehicles. Cadascuna de les obres d'instal·lació tindrà una durada estimada d'entre tres dies i una setmana, però els treballs no precisen restriccions de trànsit i la circulació de vehicles discorrerà amb normalitat.

La il·luminació del tipus LED, que s'instal·la a terra de les rotondes per delimitar-les, funciona amb energia solar, per la qual cosa no suposen cap despesa energètica. Les obres continuaran en la rotonda que hi ha davant els jutjats (passeig de la Salzereda/carrer Major).