Obres al centre de la ciutat

Des del dimecres 15 s'ha ampliat l'àmbit de la zona en obres del centre amb l'inici dels treballs en un tram de l'avinguda de la Generalitat, entre el carrer de la Balldovina i la plaça d'en Francesc Trias.

Des del dimecres 15 s'ha ampliat l'àmbit de la zona en obres del centre amb l'inici dels  treballs en un tram de l'avinguda de la  Generalitat, entre el carrer de la Balldovina i la plaça d'en Francesc Trias, on es prepara el terreny per a la instal·lació dels passos de serveis al costat dels nombres parells. Les primeres actuacions les porta a terme la companyia de gas, que substituirà i millorarà la seva xarxa actual. 
Posteriorment, l'obra seguirà amb la urbanització del tram. S'ha prohibit l'estacionament a la zona per permetre el pas de vehicles.

Pel que fa a l'atenció a la ciutadania, l'Oficina d'informació de les obres torna a la seva activitat i horari desprès del periode nadalenc. El contacte per als veïns i comerciants també continua en el correu obrescentre(at)gramenet.cat.

Informació sobre les obres 

L'Oficina d'Informació de aquestes obres, situada al carrer de la Balldovina, 7, funciona de dilluns a dimecres de 16.00 a 18.00h i els divendres de 10.00 a 12.00 h. El telèfon és 93 462 40 37 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h).