Obertes les inscripcions als casals d'estiu per a infants i adolescents

Les famílies interessades a apuntar els seus fills i filles a alguns dels casals d'estiu municipals, artístics i esportius de la ciutat ja poden fer-ho. Tenen temps per inscriure-s'hi fins el 31 de maig, i s'han d'adreçar a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), ubicada a la rambla de Sant Sebastià, 98-100, en horari de tarda, de 17 a 19 hores.

Enguany,  tornen a organitzar-se els casals multiesportius, als següents complexos esportius: Can Zam, Torribera, Raval, Rambla Fondo, i als pavellons poliesportius del Raval i Joan del Moral. També, s'ofereix bàsquet, futbol sala i gimnàstica rítmica, al Pavelló Poliesportiu La Bastida; atletisme, al Camp Municipal d'Atletisme Antonio Amorós; futbol, als camps municipals de futbol Can Zam I, Can Zam II i al Nou Camp municipal. Així mateix, es farà futbol sala a les Pistes Poliesportives Prat de la Riba.
D'altra banda, l'oferta d'activitats per a l'estiu es completa aquest any amb dos casals artístics: un centrat en les arts escèniques i un altre, d'arts plàstiques, que es farà al Centre Cívic de Can Mariner.

Pel que fa als casals d'estiu municipals, les famílies poden escollir entre el Casal de Cuina, centrat en la gastronomia i organitzat per Grameimpuls a l'Escola de Restauració; el casal Un Estiu de Joc, que es portarà a terme a les escoles Jaume Salvatella, Torre Balldovina, Sant Just, Ferran de Sagarra i Serra de Marina, i els casals infantils (de 4 a 12 anys) i per a adolescents (de 12 a 16 anys), que tindran lloc al Centre de Recursos Infantils i Juvenils Rellotge XXI.

Més informació: al telèfon 93 462 40 00, a servei_infancia@gramenet.cat, i al web municipal: www.gramenet.cat/ajuntament/arees-municipals/infancia/casals-destiu-2019/