Oberta la reserva d'invitacions per als actes de la Festa Major

Ja podeu consultar el programa de la Festa Major d'Estiu -del 3 al 6 de setembre- i fer les reserves per a l'assistència als actes a la plataforma Grameticket.

Enguany la Festa estarà marcada per la pandèmia de la Covid-19, per la qual cosa es tindrà una especial cura per protegir la salut i la seguretat de la ciutadania. Vint-i-quatre artistes locals i una trentena d’entitats colomenques encapçalaran l’edició d’enguany.

Oferta descentralitzada

La programació oferirà unes 60 activitats, la meitat de les quals aniran adreçades a les famílies, amb espectacles d’arts escèniques i musicals aplegats en el cicle «SÚPER UAU!» i repartits per tota la ciutat. La Festa Major aposta per la descentralització proposant 12 escenaris en diferents punts de Santa Coloma; com a mínim n’hi haurà un per districte, i 10 d’ells a l’aire lliure, amb l’objectiu d’apropar la Festa a tots els racons i evitar massificacions.

Per a l’estricte compliment de les normatives Covid-19 vigents, hi haurà control d’aforament a les activitats i reserva prèvia per accedir-hi. Es poden reservar les invitacions a partir d'aquest dilluns16 d’agost, a la nova plataforma Grameticket. Aquest servei possibilita la reserva gratuïta de localitats i assegura l’indispensable control d’aforament en el context actual de pandèmia.

Artistes destacats

Els noms més destacats de la Festa Major 2021, amb 24 artistes locals participants, seran Joan Pera, Los Sírex, Queralt Lahoz acompanyada per Ana Brenes, Los 40 On Tour, Judit Nedermann, El Petit de Ca l’Eril, María La Blanco, Las Migas, Maruja Limón i Guadalupe Plata amb Mike Edison, entre altres.