Obert el termini de presentació de les ajudes a l’autoocupació

Es podran finançar aquells projectes que s’hagin donat d’alta entre l’1 de gener de 2018 i el 30 de juny de 2019.

Centre d'Empreses Can Xiquet

Està obert el termini de presentació de les ajudes a l’autoocupació adreçades a persones a l’atur que muntin el seu negoci a Santa Coloma de Gramenet o en un altre municipi de l’àrea metropolitana de Barcelona, o bé  persones desocupades empadronades a qualsevol municipi de l’Estat espanyol que posin en marxa un projecte a la nostra ciutat.

Es podran finançar aquells projectes que s’hagin donat d’alta entre l’1 de gener de 2018 i el 30 de juny de 2019 i que no hagin demanat la subvenció a la convocatòria anterior.  

Els ajuts, que atorga l’AMB i que es poden demanar fins al 15 de setembre, cobreixen fins a 4.000 euros en les despeses següents: la quota de cotització al RETA dels dotze primers mesos, les taxes municipals i despeses de constitució, el lloguer dels locals (amb un màxim del 50% de subvenció i per un import màxim de 250 € al mes, fins a 6 mesos) i despeses salarials o relacionades amb la publicitat del negoci, entre d’altres. Les persones interessades es poden adreçar al Centre d’Empreses de Can Peixauet (av. de la Generalitat, 99-101) o bé trucar al 93 466 52 24.