Obert el procés de selecció de dones per participar a l’acció formativa Iria

L’empresa municipal Grameimpuls ha iniciat el procés de selecció de dones per participar en l’acció formativa Iria. L’itinerari, que forma les dones en oficis tradicionalment masculinitzats, tindrà lloc del 12 de maig al 18 de juny.

És la setena convocatòria d’una iniciativa que l’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l'empresa municipal Grameimpuls, desenvolupa en el marc del projecte «Treball als barris».

Durant cinc setmanes, les participants faran mòduls de formació relacionats amb el bricolatge, la mecànica de vehicles, la construcció i l’electricitat. Un tastet d’oficis històricament ocupats pels homes amb què es pretén trencar estereotips de gènere. Com a taller complementari, les dones faran accions de sensibilització en igualtat d’oportunitats, coaching i assessorament laboral.

L’itinerari també inclou un taller de 25 hores de seguretat personal, que es realitzarà al Club Esportiu Satori. La formació té una durada total de 135 hores. Les dones interessades en participar a l’itinerari formatiu Iria cal que truquin al 93 466 15 65, o es poden adreçar a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer Rafael de Casanova, 40), en horari de 8.30 a 14.30 h.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte «Treball als barris», convocatòria 2020.