Noves exposicions a la ciutat

La Festa Major ens deixa quatre noves exposicions als equipaments culturals de Santa Coloma.

Quatre noves mostres temporals s'han inaugurat a la ciutat amb motiu de la Festa Major d'Estiu, són les següents:

Centre Cívic Riu

“CRISI DE REFUGIATS A EUROPA” d’Edu Ponces i Pau Coll / Ruido Photo

El Cicle Diaris de Viatges ens ofereix una exposició fotogràfica que sobrepassa la Sala Riu i incorpora una intervenció al carrer President Companys. Les imatges pretenen sensibilitzar al públic sobre la duresa del viatge que van emprendre més d’un milió de persones durant l’any 2015 i incitar a la reflexió sobre com els europeus assumim aquesta crisi.

Can Sisteré

FUNDACIÓ ARRANZ-BRAVO
Fins al 6 de novembre

El Centre d'Art Contemporani Can Sisteré acull una exposició dedicada a la Fundació Arranz-Bravo, un dels espais d'art contemporani de referència del Districte Cultural de L'Hospitalet. La fundació va néixer l'any 2009 amb el doble objectiu de difondre l'ampli fons donat pel pintor, així com la jove creació contemporània.

MILU. Art Urbà
Can Sisteré, Sala B
Fins al 6 de novembre l'artista colomenc Milu presenta una selecció en diversos formats d'obres i treballs vinculats a l'art urbà.

Museu Torre Balldovina

“FAMS I ABUNDÀNCIES”

L’exposició reflexiona sobre com la gana i la inseguretat han perseguit la humanitat des dels inicis. Encara avui és una realitat ben palesa que provoca grans diferències socials, fet que justifica una mirada profunda i detinguda.

Organitzat per: Museu Torre Balldovina i MHCat