Novena bicicletada per festejar la recuperació de la llera del riu Besòs

Aquesta activitat, de caire lúdic, tindrà lloc diumenge, 8 de maig, a partir de les 9.30 hores.

Amb la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants s'organitza la novena bicicletada popular per festejar la recuperació de la llera del riu Besòs.

El punt de sortida serà el parc firal de Granollers. Els participants s’incorporaran des dels punts traçats per l’organització a localitats com Montornès del Vallès o Montcada. Pel que fa a la nostra ciutat, el punt d’accés a la bicicletada serà el parc de Can Zam (a 19 km de la sortida). El tancament de control es produirà a les 12.45 h.

L’esforç per millorar i netejar la llera del riu en el seu darrer tram ha quedat reflectit en el projecte plurimunicipal de recuperació ambiental i paisatgística que ha fet possible el parc fluvial del Besòs. L’ àmbit d’aquest projecte abasta els darrers 9 quilòmetres paral·lels al riu i té una extensió de 115 hectàrees al llarg dels municipis de Montcada i Reixac, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.