Nova zona de jocs de la Caputxeta vermella a la plaça de les Cultures

Aquest divendres 28 s’ha inaugurat a la plaça de les Cultures la renovada zona de jocs per als més petits. També s’han renovat les zones de jocs infantils de la plaça Sagrada Família, Vilaseca i Alella.

La particularitat de l’espai és que s’han substituït els antics elements per nous que estan basats en el conte popular de la Caputxeta vermella, i que ofereixen il·lustracions de la reconeguda dibuixant catalana Pilarin Bayés. La zona consta d’una motlla, un pont-tobogan, un gronxador-cistella i una caseta, entre d’altres, a més d’un plafó on s’explica aquest tradicional conte. Aquest espai forma part d’una sèrie de 50 àreas lúdiques a tot Catalunya inspirades en històries infantils amb dibuixos de la ninotaire catalana. Pilarin Bayés, acompanyada de l'alcaldessa, Núria Parlon, inaugurarà aquest nou espai d'esbarjo pels infants.

Renovació de la superfície de seguretat


Per altra banda, s’ha renovat la superfície de seguretat de la zona de jocs infantils de la plaça Sagrada Família, Vilaseca i Alella. Abans de finalitzar l’any està previst la renovación del terra de la zona de jocs de la plaça de la Vila i de la plaça del Rellotge.