Nova verema a la Vinya d'en Sabater

És tracta de la Segona verema en què s'ha produït tant vi negre com blanc.

En aquesta segona verema s'han recollit 881 kg de raïm: 555 de raïm negre i 326 de raïm blanc. En litres, es corresponen amb 330 litres de vi negre i 170 de vi blanc. Per a la producció del vi negre s'ha utilitzat un mètode antic i recentment recuperat en renombrats cellers com és la fermentació en àmfores de fang. Les varietats plantades són: garnatxa negra, picapoll, garrut (también anomenat monestrell) i pansa blanca.

La sommelier del restaurant colomenc guardonat amb una estrella Michelin, Lluerna, Mar Gómez, ha qualificat els vins com frescos i lleugers de beure, i en el cas del negre ha assenyalat les seves característiques organolèptiques com de molta fruita vermella, notes làctiques i de sotabosc (romaní i farigola). Cal recordar que aquesta vinya té caràcter experimental i formatiu i per tant no es comercialitza la seva producció.