Nova tarjeta de pagament de l'ACI i "la Caixa"

Bartomeu Muñoz Calvet, alcalde de Santa Coloma, el President de l’ACI, Josep Colldeforns Castañer i el Delegat General de “la Caixa” a Barcelona Província, Miquel-Àngel Pla Moyano, han presentat aquesta setmana la Targeta Santa Coloma Comerç.

Aquesta targeta neix fruit d’un acord entre l’ACI  i “la Caixa”, i que ha tingut el recolzament de l’Ajuntament de Santa Coloma per potenciar el comerç local. La targeta, que incorporarà el logotip de l’ACI i l’Ajuntament, permetrà enfortir les relacions amb els clients dels establiments associats oferint avantatges en les seves compres i altres serveis afegits.

L’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramanet, ACI, és una agrupació sense ànim de lucre que entre empreses,comerços i professionals lliberals supera els 600 associats. La defensa dels interessos del teixit comercial i industrial i la dotació de serveis als associats són una part important del projecte.

L’Ajuntament de Santa Coloma demostra un cop més el seu compromís per recolzar i incentivar el comerç de proximitat. El consistori continua treballant conjuntament amb els comerços perquè esdevinguin un pol d’atracció important, dins i fora de Santa Coloma, i que es facin més imprescindibles en la vida diària dels ciutadans i ciutadanes.

Aquesta iniciativa és una nova mostra del compromís de “la Caixa”, l’entitat líder en el pagament amb targeta a Espanya, amb els comerciants i de la seva voluntat d’oferir productes específics en condicions atractives.