Nova programació de tardor a l'Auditori

Amb l'eslògan «Estima, emociona't, escolta la música», l'Auditori Can Roig i Torres ha estrenat aquest mes de setembre una nova programació quadrimestral.

El passat dia 8 ja vam poder escoltar el tradicional concert commemoratiu de la Diada, a càrrec d’Ars Trio, i el proper 18 d'octubre gaudirem del debut del trio Alabau-Bardagí-Garrobé, que ens presentaran una magnífica història musical, que va des de Vivaldi a Keith Jarrett.

D'altra banda, l’Associació de Compositors de Catalunya (ACC) ens atansarà, per cinquè any consecutiu, un concert extraordinari de música contemporània. Serà el divendres 8 de novembre de la mà de Quartet Attenya, integrat per quatre joves músics, procedents del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, que han decidit unir la seva passió i experiència. I seguint amb aquesta línia clàssica, el proper 29 de novembre, el violoncel·lista Daniel Claret, acompanyat al piano per Àlex Ramírez, interpretarà temes de Ludwig Van Beethoven. 

Altres estils també hi tindran cabuda, com la música nord-americana d’arrels, de la mà de The Rusties Blues Band, que actuaran el 9 de novembre. O la barreja de teatre musical i d’objectes de l’espectacle Brindis de La Fulla Blanca de Joan Baixas (10 de novembre), inclòs al  Festival IF Barcelona. El talent colomenc serà present dalt de l'escenari amb el concert de la Banda de Música de Santa Coloma (1 de desembre) i les tradicionals Soirées Musicals (15 de novembre i 13 de desembre), a càrrec del Vocal Ensemble Can Roig i Torres. L’activitat participativa i familiar MusicalMent (27 d'octubre), organitzada per l'associació Ammame amb l'objectiu de sensibilitzar la població envers la salut mental; l'actuació per commemorar els 60 anys dalt dels escenaris de la bailaora Rosalía Mulero (30 de novembre); els concerts de Santa Cecília (22 de novembre) i de Nadal (11 i 17 de desembre), a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal, i de Musicaula (19 i 20 de desembre), completaran les propostes que s'oferiran els propers quatre darrers mesos de l'any