Nova programació de cursos de formació ocupacional a Grameimpuls

Grameimpuls publica la nova oferta de formació ocupacional adreçada a persones desocupades. Els cursos són subvencionats i s’emmarquen al programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP). La finalitat d’aquestes accions formatives és millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat.

En aquesta convocatòria Grameimpuls ofereix una vintena de cursos de formació ocupacional relacionats  amb les següents especialitats:  administració i gestió, comerç i màrqueting, instal•lacions i manteniment, serveis socioculturals i a la comunitat, electricitat i electrònica i energia i aigua. La durada dels cursos oscil•la entre les 250 i les 930 hores.

Obtenció del Certificat de Professionalitat
Els cursos tenen capacitat per a 15 alumnes i es realitzaran al Centre de Formació i Treball (av. Primavera) i al Centre de Formació La Ginesta (c. Castella, cantonada Almogàvers). En tots els casos, s’inclou un mòdul de formació professionalitzadora i un període de pràctiques en empreses, que permetrà els i les alumnes desenvolupar els coneixements i habilitats assolides durant el període formatiu. Les persones que superin el curs obtindran un Certificat de Professionalitat i a més, per aconseguir la seva inserció laboral, comptaran amb el suport de l’equip d’intermediació laboral de Grameimpuls, a través d'un procés de tutorització i acompanyament a la inserció.Les persones interessades podran obtenir més informació sobre el perfil d’accés, procés de selecció, durada dels cursos i programa a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40), en horari de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00h o a través de la pàgina web www.grameimpuls.catAquests cursos estan promoguts pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls, SA.