Nova programació al Teatre i a l’Auditori

Ja tens a l'abast tota la programació del Teatre Sagarra al web municipal

Des de divendres 20 de juliol són a la venda les entrades per als cicles de tardor del Teatre Sagarra i de l’Auditori Can Roig i Torres a www.ticketea.com. Els preus són força assequibles i, a més, compten amb una bateria de descomptes que els fan encara més populars.

El Teatre estrenarà la programació durant la Festa Major amb el concert de Celia Flores, la filla petita de Marisol, que cantarà els èxits de la seva mare de la dècada del seixanta. Després vindran obres com Dansa de mort, d’August Strindberg, amb Mercè Arànega i Lluís Soler; Un obús al cor, de Wajdi Mouawad, amb Ernest Villegas, i Hem vingut aquí a deixar les coses clares, a partir d’articles satírics de Josep M. de Sagarra. Hi actuaran també la Barcelona Big Blues Band i Rafa Bueno. El cicle Sagarra Comedy comptarà amb Enrique San Francisco, ,Txabi Franquesa i l’obra Orgasmos, amb Roger Pera. El Festival Internacional de Titelles acollirà la prestigiosa Opera dei Pupi Brigliadoro de Sicília i el FITI, la Cia. Anjali de Londres.

L’Auditori presentarà el guitarrista Pau Figueras, el jazz fusió d’Ángel Pereira i Narcís Vidal i la Història d’un soldat, de Murtra Ensemble, entre altres propostes.