Nova programació a l'Auditori de Santa Coloma

Aquest divendres 19 de setembre comença el nou programa amb un concert de Duo Cassadó (21h).

Auditori de Santa Coloma, nueva programación

Santa Coloma de Gramenet, 17 de setembre.- Aquest divendres 19 de setembre comença la nova temporada de concerts a l’Auditori de Can Roig i Torres setembre-desembre 2014, amb una ampliació dels estils musicals que ofereix aquest equipament cultural.

Als tradicionals concerts de música clàssica, que són la característica principal de l’Auditori, s'incorporen d'altres estils musicals com la cançó d’autor, el jazz, la música indie hip hop i el flamenc. Així mateix també es completa la programació amb nous valors de la música local en la segona edició del cicle Música Santa Coloma.

L’alcaldessa Núria Parlon destaca que “l’objectiu d'aquesta nova programació de tardor és augmentar el nombre d’assistents als actes i de diversificar la tipologia de públics a qui s’adreça l’oferta, així com apostar pels nous valors de la música colomenca”.

El Duo Cassadó, aquest divendres

Els concerts de música clàssica s’estrenen amb l’actuació del Duo Cassadó (Divendres 19 de setembre, 21h), integrat per Damián Martínez , violoncel i Marta Moll, piano. La programació continuarà amb el duet Entre Cordes d’Helena Muñoz i Ivet Frontela (7 de novembre, 21h); la pianista Suzuki Yoko (14 de novembre, 21h); i tancarà el programa l’Orquestra de Cambra de Granollers amb el concert Per la nit de Nadal, divendres 12 desembre.

Dins d’un programa més eclèctic actuarà per primer cop Piti Elvira (26 de setembre, 21h), component del grup Standstill, que presentarà “Catarata” acompanyat de l’artista multidisciplinari Elphomega. El llegendari cantautor Pi de la Serra estrenarà el seu darrer treball “Dues tasses” (3 d'octubre, 21h).

Catalunya Arte Flamenco i Festival Internacional de Jazz

Dins el festival Catalunya Arte Flamenco, en versió petit format, actuarà el cantaor Miguel de la Tolea (24 d'octubre, 21h) i el Festival Internacional de Jazz de Barcelona portarà a l’Auditori Javier Colina i Pepe Rivero (29 de novembre, 21h) un concert inèdit de contrabaix i piano dins del cicle anomenat ‘Chucho Valdés presenta’, artista resident del festival.

Aposta pels artistes locals

L’apartat dedicat a la Música Santa Coloma estarà representat pel guitarrista clàssic Manuel Sánchez (17 d'octubre, 21h), els darrers projectes del cantautor Javi Jareño (8 de novembre, 21h) i Miguel Ángel Vera (4 d'octubre, 21h), que adopta el nom artístic de l’Argonauta.

Culminarem la programació local amb la celebració del primer aniversari de la Banda de Santa Coloma (28 de novembre, 21h). La Banda és un projecte en expansió d’amateurs i estudiants, que està integrada i vinculada a l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres. És una formació de 25 músics, entre els quals podem trobar alumnes, exalumnes, professors, pares de l’escola, ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma amb la col·laboració d’alumnes de trompa del Conservatori del Liceu i sota la direcció de Salvador Francés.

Descomptes amb el carnet ‘Amics de l’Auditori’

Per gaudir de la nova programació amb interessants descomptes i avantatges, s’ofereix el carnet “Amics de l’Auditori”. Amb aquest carnet, que es pot adquirir a la taquilla de l’equipament es pot gaudir d’un 50% de descompte a més de poder assistir a conferències, assajos oberts i audicions especials fora de programació.

Per a més informació sobre aquest carnet i sobre la nova programació de l’Auditori podeu consultar aquest enllaç:

http://www.gramenet.cat/per-temes/cultura/auditori-can-roig-i-torres/

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Premsa i Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

comunicació@gramenet.cat