Nova edició del Sagarra Comedy

El polifacètic Ernesto Sevilla ens acosta el dissabte 5 (21.00) el millor del seu repertori humorístic amb "Despedida Coconut" en el retorn d'aquest cicle al Teatre Sagarra.

En la seva segona temporada al capdavant de "Despedida Coconut", Ernesto Sevilla ens segueix mostrant velles històries i noves ocurrències per aconseguir un únic objectiu: fer-nos petar de riure!. Un espectacle consagrat a l'humor, a la comèdia i al seu gènere més popular en els últims anys, els monòlegs d'humor.

Ernesto Sevilla

Sotsdirector, actor, guionista i realitzador de " Muchachada Nui " i " Museo Coconut ". 
Ernesto Sevilla és un dels còmics més coneguts de la "stand up comedy " espanyola .
Pertany a l'anomenat " El quartet d'Albacete", un grup d'humoristes format per ell mateix , Joaquín Reyes , Pablo Chiapella i Raúl Cimas. El grup es va formar a la Universitat d'Albacete en què van coincidir tots al costat de Julián Rodríguez .
Sevilla és una de les cares clàssics de la televisió pel que fa a comèdia es refereix, encara que també ha realitzat els seus primers passos en el món del cinema. D'aquesta manera, el còmic ha aparegut en pel · lícules com  "Pagafantas"', "Campamento Flipy", '"Spanish Movie", "El gran Vázquez" i "Torrente 4".

Acostar el teatre a tothom

El Teatre Sagarra continua amb la política de descomptes encetada en temporades anteriors per acostar el teatre a tothom. En aquest sentit, una de les propostes més populars és el carnet Sagarra Club, que suposa el 50% de descompte enels preus de les entrades comprant-ne un mínim de tres. També s’aplicaran descomptes especials als titulars de la Targeta Ciutat.

Venda de localitats a les taquilles del teatre (Preu d'aquest espectacle, 18 euros)

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.

Telèfon de taquilla: 93 462 40 50/ 93 462 40 00-Ext. 2906

Venda anticipada de localitats

  • A totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic.
  • Servei de Tel-entrada 902 10 12 12.
  • Internet: www.telentrada.com

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra o de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.