Nova edició del "Juguem a Santa Coloma"

Es tracta d'un joc en línia, obert a tothom, que consisteix a contestar correctament preguntes sobre la ciutat.

Ho saps tot sobre la teva ciutat? N’estàs segur? Posa a prova els teus coneixements. T’enduràs més d’una sorpresa! Torna el concurs “JUGUEM A SANTA COLOMA”, un joc en línia, obert a tothom, que consisteix a contestar correctament preguntes sobre la ciutat: patrimoni, personatges, actualitat, cultura, natura, curiositats…

Cada dia, de dilluns a divendres, des del 16 d’octubre fins al 10 de novembre, a les 9 h es publicaran a la web del joc dues preguntes sobre Santa Coloma de Gramenet, les quals s’hauran de respondre abans de les 12 h de la nit. Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta. Les preguntes dels divendres seran especials i podran requerir per part dels participants el desplaçament a un punt de la ciutat per tal de resoldre-la. Les preguntes del divendres es podran respondre fins a les 12 h de la nit del diumenge.

Els concursants, amb les seves respostes, aniran acumulant punts en funció dels encerts. A la vegada que es publiquin les noves preguntes es donaran a conèixer les respostes correctes del dia anterior i es farà pública la classificació del concursants.
El guanyador de “Juguem a Santa Coloma” serà qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del joc. En cas d’empat entre diversos participants, es publicarà el dia 18 de novembre una pregunta de desempat que només hauran de respondre els finalistes amb la màxima puntuació. Aquesta pregunta serà de resposta lliure i guanyarà qui la respongui abans. La resta de la classificació se seguirà determinant per ordre de resposta.

Una setmana més tard, el dissabte 25 de novembre, es farà l’acte de lliurament de premis on es donarà a conèixer qui és el guanyador. Entre els premis hi haurà un viatge, una tauleta electrònica i un sopar.

Per jugar només cal accedir al web www.juguemasantacoloma.cat, registrar-se  abans del 16 d'octubre i seguir les indicacions.

Més informació al Museu Torre Balldovina, plaça de Pau Casals, tel. 93 385 71 42, museutorreballdovina@gramenet.cat, www.gramenet.cat/museutorreballdovina.