Nova edició de "LOw-COSt x la cuina"

Aquest dijous 2, sis restaurants de la ciutat oferiran a la seva clientela un sopar en el decurs del qual es sortejaran entrades per a equipament culturals municipals.

El proper dijous 2 de maig tindrà lloc una nova edició del programa de difusió de la restauració local "Dijous temàtics - LOw-COSt x la cuina", que organitza Santa Coloma Tot a Mà. Hi participaran els restaurants Ca n’Armengol(c/Prat de la Riba, 1), Cinc (carreró de la Plaça, 5), El Cantó (c/Enric Granados, 25), La Bodega(rambla Sant Sebastià, 10), Lluerna (c/Rafael Casanova, 31) i Nara (pg. Mossèn Jaume Gordi, 4). Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Agrupació del Comerç, al llarg d’aquests sopars se sortegen entrades per a l’Auditori Can Roig i Torres i per al Teatre Sagarra.

El passat 7 de febrer, el programa de difusió de la restauració local "Dijous temàtics", que té lloc el primer dijous de cada mes, va iniciar una nova etapa amb denominació "LOw-COSt x la cuina", un joc de paraules a propòsit de la qualitat i l’accesibilitat d’aquesta interessant proposta. Aquest programa dona més rellevància a la cuina dels restauradors locals, tot i que els menús continuen sent variats i a bons preus.