Nova campanya d'informació per a una Santa Coloma més neta

Des d'aquest dissabte i durant vuit setmanes consecutives, la plaça del Rellotge acull un punt d'informació per informar, assessorar i vetllar perquè, conjuntament, ciutadans, entitats de la ciutat i comerços recordin la importància de mantenir nets tots els espais de la via pública.

En aquest primer punt,   es lliuren fulls amb informació en quatre idiomes adreçats als ciutadans i comerciants, amb consells i normes cíviques per cuidar les vias, utilitzar adequadament els diferents contenidors de reciclatge, millorar la imatge exterior dels comerços i saber reciclar de manera idònia el cartró, entre altres aspectes de bones pràctiques cíviques que ajuden a millorar la imatge de la ciutat. A més, també es lliura un díptic per al correcte reciclatge d'envasos als contenidors grocs, davantals i estores per a l'ordinador amb el lema ”Fem una Santa Coloma més neta”.

A aquest primer punt d'informació, se n'hi afegiran dos més en els propers mesos, un a l'entorn del Mercat Sagarra, cada dilluns, i un altre a l'entorn del Mercat del Singuerlín, cada dijous, coincidint amb els marxants setmanals.

Els nous punts d'informació són una iniciativa de l'associació Fondo Comerç, amb la col·laboració de l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i de l'Ajuntament de Santa Coloma, i s'emmarca dins l'Acord cívic de territori per a la neteja, que van signar el consistori i les diferents entitats i col·lectius de la ciutat per vetllar conjuntament per la neteja dels espais de la via pública.