Nous tallers de primavera als centres cívics i casals municipals

L’Ajuntament obre un nou cicle de tallers als centres cívics i als casals municipals de caire formatiu i lúdic. El programa de primavera introdueix activitats adaptades als més de 1.000 colomencs i colomenques que ja han participat en edicions anteriors, novetats com les activitats a l’aire lliure, els tallers intensius i les activitats en família. Els barris de Can Franquesa i les Oliveres s’hi sumen carregats d’idees.

La programació està formada per vint-i-cinc propostes, quatre de les quals són tallers intensius. Per a aquells i aquelles que vulguin posar-se en forma i tonificar el cos, s’enceten els tallers demarxa nòrdica, pilates, hipopilates, body  conditioning, ioga dinàmic, body fitnes i fitnes cos i ment. Per a les persones pràctiques, que busquen eines per millorar- ne la vida social i la interna, arriba el taller d’anglès per viatjar i el de mindfulness (consciencia i trobada de la serenor per combatre l’estrès). Les persones aficionades al ball tindran el seu espai als tallers de danses africanes, shuffle dance, balls llatins i balls dels anys 20 com el swing (en solitari) i el swing lindy hop (en parella). L’art i la creativitat tenen el seu racó amb les propostes de guitarra de flamenc fusió, manualitats en família, tècniques de crochet, pintura japonesa, skate, manga i disseny de roba d’estiu. A les persones que els agrada fer les coses per si mateixes poden triar els tallers de pa, automaquillatge i pell sana, restauració d’objectes i mobles, o tècniques remeieres amb plantes i olis essencials. 

 

El termini d’inscripció és del 3 al 13 d’abril. Els tallers començaran el 23 d’abril i es prolongaran fins al 19 de juny. Més informació, a www.gramenet.cat, o, de 16.00 a 20.00 h, als equipaments de Can Mariner (c. Milà i Fontanals, 14- 16), Can Franquesa (c. Menorca, s/n), el Fondo (c. Wagner, 19), el Llatí (c. Nàpols, 41), el Raval (c. Monturiol, 20), el Riu (c. Lluís Companys, 9), el Singuerlín (av. de Catalunya, 41) i les Oliveres (c. Pep Ventura, 1-3).