Nous reptes en Salut Mental i Adiccions

El divendres 10 (12.00) es fa una jornada d'aquest cicle a la Sala de les Voltes del Centre Dr. Emili Mira al Recinte Torribera.

En el marc del Dia mundial de la salut mental, el divendre 10 d’octubre, la ciutat acull de 12.00 a 13.45h, la 2ª edició del cicle de conferències sobre ”Nous reptes en Salut Mental i Addiccions”, dedicat enguany al malalt dual, com exemple de malalt crònic.

Es tracta d’una jornada organitzada per l’Institut de Neurpsiquiatria i Addiccions (INAD)-Parc Salut Mar, que tindrà lloc al Centre Dr. Emili Mira, Sala de les Voltes (Recinte Torribera, avda. Prat de la Riba 171), en el marc del programa d’activitats de Santa Coloma, ciutat universitària.

Programa

12.00 Taula inaugural
Núria Parlón, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Joan Colom, Subdirector General de Drogodependències, Agència de Salut Pública de Catalunya; i Olga Pané, Gerent del PSMAR.

12.15 Taula rodona Reptes de la integració
Modera: Felip Bory, Director mèdic PSMAR.
Marta Torrens, Directora del procés d’Addiccions de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD).
Pere Bonet, Metge psiquiatre. President del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut. Director de Salut Mental de la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa.

13.45 Cloenda
Víctor Pérez, Director de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD).
Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.