Nou servei de menjador "Dina en companyia!“

L'Ajuntament de Santa Coloma i l'Obra Social de CatalunyaCaixa han signat un conveni per a impulsar programes adreçats a les persones grans, famílies, infants i joves entre els que destaca el nou servei de menjador "Dina en companyia".

Com a primera expressió d’aquest marc de col·laboració, l’Obra Social de CatalunyaCaixa posa en marxa el servei de menjador “Dina en companyia!” al seu CX Espai a Santa Coloma, un projecte que pretén assegurar una adequada alimentació de les persones grans alhora que contribueix a la seva socialització. El servei s'ha posat en marxa aquesta setmana.

L’Obra Social de CatalunyaCaixa vol donar resposta d’aquesta manera a una necessitat real de la societat. Cada vegada són més les persones que viuen soles i que necessiten disposar de serveis a preus assequibles. I per aquest motiu, l’Obra Social, ha volgut posar el CX Espai de Santa Coloma de Gramanet a disposició de tothom que vulgui dinar en companyia i a un preu de cost.

Un dels objectius de l’Obra Social és aconseguir una millor alimentació per al conjunt de la població. Així ho transmet amb projectes propis i específics i, evidentment, en aquest cas no hi ha excepció. És per això que el menjador oferirà sempre menús saludables, atenent a les sensibilitats de cadascuna de les persones que en facin ús. El servei serà dilluns a divendres laborables, de 13h a 15h, a un preu social. Aquests usuaris poden optar entre un abonament mensual a un preu de 3,25 € al dia o el servei esporàdic diari a 3,75€. El menú es composa de primer plat, segon amb guarnició i postres. El nou menjador podrà donar servei diàriament a una cinquantena de persones.  

L’Ajuntament de Santa Coloma ajudarà en la difusió d’aquest servei entre els seus ciutadans i derivarà al CX Espai Santa Coloma les persones interessades en fer-ne ús.

Aquest és un pas més en la voluntat de fer dels CX Espais uns punts on la salut i el benestar esdevinguin eixos cabdals, on la relació amb les persones sigui el punt de partida, on el vincle amb el territori sigui cada vegada més fort i on iniciatives com aquesta que s’ha presentat avui, siguin realment accions transformadores en la millora de la qualitat de vida de les persones.