Nou Projecte d’oci nocturn a Santa Coloma

Amb l’inici del Cortocircuït 2009 l’Ajuntament de Santa Coloma ha posat en marxa un nou Projecte d’oci jove nocturn a la ciutat.

###NEWS_VIDEO_1###

Aquesta iniciativa està Impulsadat conjuntament des de la regidoria de Ciutadania (àmbit de Joventut), la regidoria de Comerç i comptant amb la complicitat de l'associació d'empresaris Centre Comerç i dels locals de copes de la ciutat. El nou projecte té com a objectiu estratègic promoure itineraris d’oci nocturn a la ciutat que siguin atractius per als joves i alhora compatibles amb la bona convivència ciutadana i el civisme. Es proposa una modalitat d’oci nocturn sostenible que dibuixa un itinerari que pot començar amb el sopar als diferents restaurants de la ciutat (inclosos en els “Dijous Temàtics”) i continuar amb la possibilitat de prendre una copa i gaudir en el mateix local d’ofertes lúdiques complementaries (música en viu, DJ’s, representacions teatrals, maratons poètiques, etc., entre d’altres propostes).

En concret, el Cortocircuit, a més d’oferir actuacions musicals en directe a diferents locals de la ciutat que habitualment no ofereixen aquesta activitat, i d’altres propostes en paral·lel, hi haurà descomptes a l’hora d’aparcar el cotxe en un dels aparcament de l’empresa municipal Gramepark (dues hores i mitja tindran un cost d'1 euro). Aquest projecte que ara comença, respon a una de les accions previstes en el nou Pla Local de Joventut el qual s'ha elaborat amb la participació d’una àmplia mostra de joves de la ciutat.