Nou programa d’activitats primavera i estiu al Centre Ecometròpoli

Amb una proposta familiar, educativa i d’oci per donar a conèixer la nanociència, que es farà diumenge, dia 17 (11.30), comença la nova temporada a l'Ecometròpoli.

L’oferta d’enguany d’aquest equipament destinat a compartir coneixements sobre la biodiversitat, a donar a conèixer l’entorn natural i a fomentar els valors de protecció de la natura i de la sostenibilitat urbana, recull disset propostes diferents que, fins a l’11 de juny, es faran sobretot els diumenges o els caps de setmana. La pesca científica de peixos al riu Besòs (12 de març), la jornada d’anellament d’aus (9 d’abril), el matí de fotografia de natura pel parc de la Serralada de Marina (6 de maig), el paper de les papallones en els ecosistemes (28 de maig), el paper dels insectes (22 d’abril) o la segona Festa del Medi Ambient (11 de juny) són algunes de les ofertes del programa que s’adreça a totes les edats.

Ecometròpoli, ubicat a l’antic Pavelló Montserrat del Recinte Torribera (c.Prat de la Riba, 171), ofereix exposicions i activitats permanents en un espai de més de mil metres quadrats. El programa complet el trobareu en els propers dies en aquest web on podreu consultar les ofertes i fer les inscripcions que calguin, com el taller del proper diumenge. Més informació, al 618 007 230.