Nou pas adaptat a persones amb mobilitat reduïda a l'avinguda de Catalunya

L'Ajuntament continua treballant per a la supressió de barreres arquitectòniques. Una actuació destacada és el pas adaptat que es fa a l'avinguda de Catalunya amb Santiago Rusiñol.

 

L'Ajuntament continua treballant per a la supressió de barreres arquitectòniques a la via pública i per a la millora de la mobilitat ciutadana, especialment en els encreuaments de carrers. En aquest sentit, aquesta setmana han de finalitzar les obres de creació d'un pas adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a la cantonada de l'avinguda de Catalunya amb el carrer de Santiago Rusiñol.

Aquest tipus d'intervencions consisteix a rebaixar les voreres per facilitar els desplaçaments a les cruïlles de carrer, sobretot d'aquells vianants que es desplacen en cadires de rodes o amb carros de nadons.

Una ciutat adaptada

Actualment Santa Coloma té més de 2.200 passos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. L'adequació d'aquests espais al costat del eixamplament de les voreres, la col · locació de bandes rugoses per a invidents i l'aplicació de tractament antiresbalones en zones de vianants amb forts pendents, contribueixen a facilitar els desplaçaments de la ciutadania ia fer-los més segurs.

Per l'Ajuntament, l'objectiu comú de totes aquestes actuacions és aconseguir un urbanisme més amable i de proximitat, prioritzant l'eliminació de les barreres arquitectòniques i reduint les limitacions en la mobilitat i accessibilitat de la ciutadania.