Nou EspaiCaixa al Casal de Gent Gran Albert Francàs

El Departament de Benestar Social i Família i la Fundació "La Caixa" han signat davant l'alcaldessa Núria Parlon la renovació del programa Gent 3.0.

L'Obra Social "La Caixa" i el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat han signat el passat divendres 10 al Casal Albert Francàs de la ciutat la renovació del conveni del programa Gent 3.0. Aquest programa es desenvolupa a 44 casals públics de gent gran d'arreu de Catalunya. L'acta ha estat obert per l'alcaldessa, Núria Parlon, qui ha destacat "el bon exemple de col·laboració entre administracions i entitats privades com ara l'obra social La Caixa", i ha recordat que a la ciutat es porta a terme un programa municipal d'envelliment actiu.

La consellera, Neus Munté, ha visitat juntament amb l'alcaldessa i el director general de l'obra social, Jaume Lanaspa, les obres de remodelació del Casal Albert Francàs a més d'inaugurar el nou EspaiCaixa del casal colomenc. La consellera ha destacat: "l'acord que signem avui i les obres de remodelació i millora de l'equipament fan possible que conservem una vida social activa i associativa de les persones grans..." I també ha agrait "la total col·laboració i les facilitats donades per part de l'Ajuntament de Santa Coloma en aquesta reforma".