Nou espai verd i ornamental a la rotonda de Llorenç Serra

Dimarts passat, 23 de març, es va procedir a la plantació de diferents espècies arbustives a la rotonda de Llorenç Serra.

Incrementen l'espai verd i ornamental d'aquest punt neuràlgic de la ciutat, a la confluència del Passeig de Llorenç Serra i el de Salzereda.

Les espècies plantades son la Dimorphoteca ecklonis (margarida del cap), Lavandula stoechas (cap d'ase), Leptospermum scoparium, Felicia amelloides (margarida blava) i Salvia x jamensis 'Nachtvlinder' (salvia púrpura). Son espècies arbustives de diferents altures amb baix requeriment hídric, adaptades al clima mediterrani i que tenen especial valor ornamental per la seva floració.

La introducció d'espècies amb flor millora substancialment la biodiversitat urbana de pol·linitzadors, sobretot en les zones properes a l'entorn de l'espai natural del Riu Besòs. A part, aquestes plantes tenen en comú, també, que la coloració de les seves flors és en tons liles i han estat plantades per espècies en grups amb forma orgànica, millorant, de manera important, el paisatge urbà en aquest espai.