Nou espai solidari a Santa Coloma

El Casal dels Infants Acció Social als Barris ja és una realitat al carrer Pirineus

Des del passat mes de setembre el Casal Acció Social als Barris, compta amb un nou espai situat al C / Pirineus, 32 de Santa Coloma. El Casal dels Infants és una entitat de voluntariat social que treballa a Santa Coloma, mitjançant diversos projectes, que donen suport a nens, joves i famílies en risc d'exclusió dels barris de Fondo, Raval i Santa Rosa.

Aquesta entitat ha inaugurat el nou local el passat dissabte 23 per donar-lo a conèixer i mostrar la feina que es fa. L'alcaldessa, Núria Parlon, el president del Casal, Dani Jonquera, i el director executiu de l'Obra Social "la Caixa", Jaume Lanaspa, entre altres personalitats, van participar en l'acte inaugural.

Premi per la Pau

El Casal dels Infants, que treballa en els barris del Fons, el Raval i Santa Rosa, ha estat guardonat amb el 33 º Premi per la Pau que atorga l'Associació per a les Nacions Unides (ANUE), amb el suport de la Diputació de Barcelona. L'acte de lliurament d'aquest guardó es va fer el 19 de febrer al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

El Casal dels Infants és una ONG que, des de fa 30 anys, ofereix alternatives reals i duradores per a la qualitat de vida de nens, joves i famílies en situació de risc d'exclusió. ANUE ha destacat la feina que el Casal fa amb col · lectius específics que requereixen respostes adaptades.
Entre altres projectes posats en marxa, destaquen els espais de suport a famílies, els recursos d'inserció laboral, els espais matern i el treball amb les escoles per a la inclusió social.