Nit de Sant Joan a Santa Coloma

La revetlla de Sant Joan coincideix amb les festes de barri de la Guinardera.

Moltes entitats de Santa Coloma preparen la tradicional revetlla de Sant Joan, celebracions que coincideixen a la Guinardera. En aquest cas, la festa comença el dia 23 amb la lectura del pregó (20.00), que anirà a càrrec de l’alcaldessa, Núria Parlon, i continuarà amb la revetlla.  L’endemà hi haurà diversos actes, com el dinar de germanor o la tomatada.

Pel que fa a la nit de Sant Joan, la festa començarà amb l’arribada de la flama del  Canigó que organitza la Coordinadora d’Entitats del Centre de Cultura Popular i Tradicional Joan Pairó. A les 20.00 hores, els corredors del Club Ciclista portaran la flama a través del pont de Can Peixauet. Mitja hora després, arribaran a la plaça de la Vila, on encendran el pebeter, es farà un breu parlament i es repartirà coca i begudes entre els assistents. A partir d’aquest moment, començaran les revetlles.

L’Agrupació de Veïns de Can Franquesa la farà al Centre Cívic del barri (22.00) amb ball i l’actuació de dos faquirs; la Llar Puig Castellar celebrarà el dia 30 (de 16.30 a 18.30), alhora, les festivitats de Sant Joan i Sant Pere, i els tres mercats municipals repartiran cava i coca per a tothom el dia 23 (d’11.00 a 13.00).