Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge 9 es celebrarà la 24a edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple als quatre centres aquàtics colomencs.

El proper diumenge 9 de juliol, es celebrarà la 24a edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar en la campanya solidària i de sensibilització “Mulla't per l’esclerosi múltiple”.

Per aquest motiu, els centres aquàtics colomencs del Complex Esportiu de Duet Can Zam, Complex Esportiu Municipal Duet Rambla Fondo, Complex Esportiu Torribera i Centre Esportiu Raval (CER) oferiran a tots els colomencs i colomenques la possibilitat de nedar i participar de les diferents activitats lúdiques preparades per aquest acte.

El «Mulla’t» és la principal campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i pretén que, un dia a l’any, tothom pugui mostrar la solidaritat vers les persones que pateixen la malaltia amb un petit gest com és mullar-se a les piscines. La nostra ciutat en dona visibilitat. Als centres colomencs, s’hi posarà a la venda el material de marxandatge (tovalloles, gorres, samarretes...) i s’hi farà una capbussada a les 12.00 h, juntament amb la resta de piscines de Catalunya.

A la piscina de Torribera hi haurà l’acte central de l’entitat colomenca Tengo Esclerosis Múltiple y Qué (TEMYQUE), que començarà a les 11.30 h amb els parlaments de la presidenta de l’associació, el padrí —el cantautor local José Luis Lozano— i les autoritats. Després, coincidint amb els actes del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, tindrà lloc l’actuació del grup mixt de natació sincronitzada de les Panteres Grogues per acabar amb la ja citada capbussada general.

A Santa Coloma, els horaris previstos pels equipaments són aquests: Can Zam, de 10.00 a 13.00 h; el Fondo, de 10.00 a 14.00 h; el Raval, de 9.30 a 13.30 h, i la Torribera, de 11.00 a 13.30 h. Més informació, a la Fundació Esclerosi Múltiple mullat.fem.es.