"Mulla’t per l’esclerosi múltiple" a Santa Coloma

El diumenge 8, els centres esportius de Can Zam, Rambla Fondo i Raval acolliran aquesta campanya solidària i de sensibilització envers aquesta malaltia degenerativa.

El proper diumenge 8 de juliol, es celebrarà la 19ena. edició de la campanya "Mulla’t per l’esclerosi múltiple". Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar en aquesta a campanya solidària i de sensibilització.
Per aquest motiu, els centres aquàtics colomencs del Complex Esportiu de Can Zam, Complex Esportiu Municipal Rambla Fondo i Centre Esportiu Raval (CER) oferiran a tots els colomencs i colomenques la possibilitat de nedar i participar de les diferents activitats lúdiques preparades per aquest acte.

Campanya multitudinària

"Mulla’t per l’esclerosi múltiple" és una campanya de sensibilització social i de captació de fons, organitzada per la  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM),  en la que participen 600 piscines de tot Catalunya, aquest any s’hi sumen, també, els clubs de vela de ports i platges catalans i més de 70.000 persones que es mullen nedant metres en solidaritat amb l’esclerosi múltiple.
La captació de recursos es realitza a través del material de merchandising que la pròpia Fundació subministra a les piscines per a la venda:  samarretes, gorres, tovalloles…, aquesta és la principal font d’ingressos de la campanya.

Horaris

  • Complex Esportiu Can Zam: 8 de juliol (10 a 14 hores)
  • Complex Esportiu Rambla Fondo: 8 de juliol (10 a 14 hores)
  • Centre Esportiu Raval: 8 de juliol (9’30 a 13’30 hores)

La  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat sense afany de lucre, que té com a objectius:

  • Fomentar i donar suport a la investigació científica de l’esclerosi múltiple.
  • Oferir atenció personalitzada d’informació i assessorament a les persones afectades, a la família i els amics. Actualment pateixen aquesta malaltia prop de 40000 persones.
  • Millorar l’atenció socio-sanitària de les persones afectades.
  • Sensibilitzar i donar a conèixer a la societat el problema de l’esclerosi múltiple.

*Per a més informació:

Fundació Esclerosi Múltiple
Tel. 902 11 30 24