Mulla’t per l’esclerosi múltiple: 11 de juliol de 2010

El proper dia 11 de juliol, es celebrarà la 17ena. edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar en aquesta campanya solidària i de sensibilització.

Per aquest motiu, els centres aquàtics colomencs del Complex Esportiu de Can Zam, Complex Esportiu Municipal Rambla Fondo i Centre Esportiu Raval (CER) oferiran a tots els colomencs i colomenques la possibilitat de nedar i participar de les diferents activitats lúdiques preparades per aquest acte.

Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una campanya de sensibilització social i de captació de fons, organitzada per la  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM),  en la que participen 600 piscines de tot Catalunya, aquest any s’hi sumen, també, els clubs de vela de ports i platges catalans i més de 70.000 persones que es mullen nedant metres en solidaritat amb l’esclerosi múltiple.

Volem batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària a les 12 del migdia. Sincronitza el teu rellotge!

La captació de recursos es realitza a través del material de merchandising que la pròpia Fundació subministra a les piscines per a la venda:  samarretes, gorres, tovalloles…, aquesta és la principal font d’ingressos de la campanya.

HORARIS:
Complex Esportiu Can Zam: 11 de juliol (10 a 14 hores)
Complex Esportiu Rambla Fondo: 11 de juliol (10 a 14 hores)
Centre Esportiu Raval: 11 de juliol (9 a 13’30 hores)

La  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat sense afany de lucre, que té com a objectius:

  • Fomentar i donar suport a la investigació científica de l’esclerosi múltiple.
  • Oferir atenció personalitzada d’informació i assessorament a les persones afectades, a la família i els amics. Actualment pateixen aquesta malaltia prop de 40000 persones.
  • Millorar l’atenció socio-sanitària de les persones afectades.
  • Sensibilitzar i donar a conèixer a la societat el problema de l’esclerosi múltiple.
  • El "Mulla’t..." va celebrarà la seva primera edició l’any 1994