Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge, Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar en la campanya solidaria i de sensibilització “Mulla't per l’esclerosi múltiple”.

Per aquest motiu, els centres aquàtics colomencs del Complex Esportiu de Can Zam, Complex Esportiu Municipal Rambla Fondo i Centre Esportiu Raval (CER) oferiran a tots els colomencs la possibilitat de nedar i participar de les diferents activitats lúdiques preparades per aquest acte.

"Mulla’t per l’esclerosi múltiple" és una campanya de sensibilització social i de captació de fons, organitzada per la  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM),  en la que participen 600 piscines de tot Catalunya i més de 70.000 persones es mullen nedant metres en solidaritat amb els afectats per l’esclerosi múltiple.

La captació de recursos es realitza a través del material de merchandising que la pròpia Fundació subministra a les piscines per a la venda:  samarretes, gorres, tovalloles…, aquesta és la principal font d’ingressos de la campanya. El "Mulla’t..." va celebrarà la seva primera edició l’any 1994La  Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat sense afany de lucre, que té com a objectius:

  • Fomentar i donar suport a la investigació científica de l’esclerosi múltiple.
  • Oferir atenció personalitzada d’informació i assessorament a les persones afectades, a la família i els amics. Actualment pateixen aquesta malaltia prop de 40000 persones.
  • Millorar l’atenció socio-sanitària de les persones afectades.
  • Sensibilitzar i donar a conèixer a la societat el problema de l’esclerosi múltiple.


HORARIS:
Complex Esportiu Can Zam: 12 de juliol (10 a 14 hores)
Complex Esportiu Rambla Fondo: 12 de juliol (10 a 14 hores)
Centre Esportiu Raval: 12 de juliol (9 a 13’30 hores)